Kultúra

Hárman esélyesek a következő Bond-mozi rendezésére

A Skyfallt és a Spectre-t jegyző Sam Mendes nincs közöttük.

A hét elején tudtuk meg, hogy a 007-es franchise jogait birtokló MGM stúdió és az installációkat gyártó EON Productions kitűzték a 25. Bond-mozi amerikai premierdátumát, amely 2019. novemberében lesz.

2019-ben jön a következő Bond-mozi
Bejelentették a legendás szuperkém 25. filmjének premierdátumát.

Az egyelőre cím nélküli produkciónak még sem forgatókönyvírója, sem rendezője nincsen, ugyanakkor a Deadline értesülései szerint az EON már leszűkítette három névre a direktorjelöltek listáját. Ez

a három jelölt Denis Villenueve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049), David Mackenzie (Hallam Foe, A préri urai) és Yann Demange (Hulla-ház, ’71), akik közül állítólag az utóbbi a legesélyesebb a munkára.

Mindeközben az még mindig nem teljesen biztos, hogy az elmúlt négy filmben a szuperkémet alakító Daniel Craig marad James Bond, pedig a The New York Times hétfőn két bennfentes forrásra hivatkozva azt írta, hogy Craig visszatérése immár “lefutott dolog”.

Mint emlékezetes, a 2015-ös 007 Spectre – A Fantom visszatér óta folynak a találgatások, hogy a 49 éves színész vajon ötödjére is eljátssza-e majd az MI6 büszkeségét, vagy sem. Az elmúlt hónapokban már többször elterjedt annak a híre, hogy Craig meggondolta magát és már nem akarja “felvágni az ereit”, hanem ismét vállalja a szerepet, azonban ezt a készítők mostanáig még nem erősítették meg.

Úgy tűnik, újra Daniel Craig lesz James Bond
Korábban azt mondta, inkább felvágná az ereit, mint hogy visszatérjen.

Noha sem a kritikusok, sem a nézők nem voltak elájulva tőle, a 24. 007-es filmként készült Spectre világszerte mintegy 880,7 millió dolláros jegybevételt hozott a mozikban, miközben 245 millióból készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik