Kultúra

Star Wars 8: leleplezték Kylo Ren új csillagvadászát

Az első képek alapján nagyon menő lesz az egyszemélyes űrhajó, melynek immár a neve is publikus.

Jelenleg már az utómunkálatok fázisában mozog Csillagok háborúja nyolcadik epizódja, amely idehaza majd a Star Wars: Az utolsó Jedik címen fog mozikba kerülni.

Ismerve a Walt Disney stílusát, rövidesen felpörög és aztán kb. ősztől fokozatosan egyre nagyobb sebességbe kapcsol majd a Rian Johnson rendezésében készülő sci-fi promóciója, melynek jegyében most Kylo Ren (Adam Driver) új csillagvadászáról érkeztek meg az első hivatalos képek. Ugyan a TIE vadászokat idéző űrhajó egy malőr következtében már májusban lelepleződött, az új fotók közelebbről is megmutatják, miközben néhány technikai adat mellett a nevét is felfedik, amely Tie Silencer lesz.

Lucasfilm
Lucasfilm
Lucasfilm

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Driver mellett Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2),  Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornok Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik