Kultúra

Nick Fury visszatér, ráadásul nem is egy filmben

Kiderült, hogy a jövőben mely Marvel-mozikban láthatjuk majd viszont Samuel L. Jackson karakterét.

Utoljára a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában láthattuk az utánozhatatlan Samuel L. Jackson által megformált Nick Furyt, akiről aztán sokáig az a hír járta, hogy a Marvel moziverzum egyre növekvő létszámú szuperhősállománya miatt többé már nem is fog szerepet kapni az újabb produkciókban.

Januárban aztán megkezdődött az Avengers: Infinity War címet viselő Bosszúállók 3 forgatása, melynek kapcsán elterjedt a pletyka, hogy a még az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látottnál is nagyobb szereplőgárda dacára előkerülhet majd a filmben a (már megszűnt) S.H.I.E.L.D. első embere. Ezt eddig senki nem erősítette meg, mígnem aztán most a Deadline értesülései szerint hivatalossá vált, hogy

Nick Fury vissza fog térni a Bosszúállók 3-ban, mi több: a Marvel első női szuperhősfilmjeként bejelentett Captain Marvelben is benne lesz.

Utóbbiról még mindig nem tudni sokat, csupán annyit, hogy az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével készül és az Anna BodenRyan Fleck páros rendezi. Ugyanakkor a Bosszúállók harmadik, egyben az eddigi legepikusabbnak ígérkező balhéjáról már tudjuk, hogy a rettenetes Thanos (Josh Brolin) lesz benne az ellenfél, akit a földi szuperhősök és A galaxis őrzői közösen igyekeznek majd lenyomni.

Mókás fotón bandázik a többi bosszúállóval Robert Downey Jr.
A képet a Vasembert alakító színész osztotta meg a Bosszúállók 3 forgatásáról.

Érdekesség, hogy miután az Infinity Warban fog bemutatkozni Carol Danvers, azaz Captain Marvel karaktere is, így azzal és a hősnő önálló filmjével együtt néhány éven belül három produkcióban láthatjuk majd együtt Jacksont és Larsont, hiszen már a Kong: Koponya-szigetben is játszottak.

A Marvel már kitűzte az említett szuperhősfilmek premierdátumát: az Avengers: Infinity War 2018. május 4-én, míg a Captain Marvel 2019. március 8-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik