Kultúra

Új Star Wars animációs sorozatot indít a Disney

A saga női hőseire fog koncentrálni a Star Wars – A végzet ereje címet viselő széria.

A 2014 óta futó és az évek során meglehetősen népszerűvé vált Star Wars: Lázadók után idén újabb csillagok háborújás animációs sorozatot indít a Walt Disney, amelynek a Star Wars – A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny) című produkciója egy néhány perces epizódokból álló minisorozat lesz.

A széria különlegessége, hogy a saga emblematikus női karaktereit fogja középpontba állítani, így többek között Rey, Leila hercegnő, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Sabine Wren körül fognak forogni a részek, ráadásul a legtöbbjüknek az őt eredetileg is játszó/megszólaltató színésznő fogja kölcsönözni a hangját.

A Lucasfilm bejelentése szerint ezzel a kezdeményezéssel a Csillagok háborúja néhány igazán egyedülálló és inspiráló karakterét szeretnék ünnepelni. A produkció hű marad majd a Star Wars kánonhoz, és megmutatja, hogy a kis és nagy döntések egyaránt alakítják a szereplők sorsát.

A Star Wars – A végzet ereje mindenkinek szól, akit megihletett Leia hősiessége, Rey bátorsága vagy Ahsoka kitartása. Nagyon örülünk, hogy a legtöbb szereplő ezúttal is az eredeti színészek hangján szólalhat meg. A szériával azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a talán jelentéktelennek tűnő pillanatok és mindennapos döntések is milyen komoly személyiségformáló erővel bírnak. A rajongók ezzel a sorozattal egy új, szórakoztató formában élvezhetik a Star Warst.

– mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.

A végzet erejéhez már ki is jött egy rövid kedvcsináló, amely ízelítőt ad a minisorozat stílusából.

A Star Wars – A végzet ereje július 15-től lesz látható minden hétvégén 17:55-től a Disney Csatornán. Ismételni ugyanazokon a napokon 21:25-től fogják az epizódokat.

Forrás: Disney Channel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik