Kultúra

Az év leglazább filmjével tér vissza a mozikba Daniel Craig

Mr. 007-es mellett Channing Tatum és Adam Driver is játszik a Logan Lucky-ban, amely egy testvérpár nagy rablásáról fog szólni. Trailer.

Az Oscar- és Emmy-díjas Steven Soderbergh rendezésében készül a Logan Lucky, amelyben az utóbbi idők hollywoodi produkcióinak egyik legszínesebb szereplőgárdája fog parádézni. Ugyanis a két főszereplőt megformáló Channing Tatum és Adam Driver mellett a nagy Daniel Craig, továbbá Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes és A Tél Katonája Sebastian Stan is játszik a komédiában.

A Logan Lucky (előzetes itt) Jimmy Logan (Tatum) és Clyde Logan (Driver) története lesz, amelyben a vidéki munkásemberéletet élő, ennélfogva csóró testvérek gondolnak egyet és felkerekednek, hogy egy családi átkot megtörve véghez vigyenek egy nagyszabású rablást a legendás Coca-Cola 600 autóverseny idején az észak-karolinai Charlotte Motor Speedway pályán. Ehhez hívják majd segítségül a börtönviselt (és nem teljesen százas) Joe Banget (Craig), aki a rablások és a technikai kütyük nagy szakértője.

A már említettek mellett az Oscar-díjas Hilary Swank, az új Alien-moziban is játszó Katherine Waterston, Dwight Yoakam és Brandan Gleeson kisebb fia: Brian Gleeson is feltűnik majd Soderbergh filmjében.

A lököttnek és menőnek ígérkező Logan Lucky augusztus 18-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik