Kultúra

Észbontóan menő lesz a Kingsman 2

Legalábbis az első előzetese alapján, amely nemcsak fergeteges, de meglepetés is akad benne. Trailer.

2014-ben az év egyik meglepetésfilmjévé vált és nagyot dobbantott a mozikban a Matthew Vaughn rendezésében készült Kingsman – A titkos szolgálat, amelynek folytatását már akkoriban is rebesgették, mígnem aztán két évvel ezelőtt be is jelentették. A sequelről később kiderült, hogy a Kingsman: The Golden Circle (kb. Kingsman: Az arany kör) címet kapta és a kezdeti bizonytalankodás dacára végül a második részt is az alapfilmet író-rendező Vaughn vezényletével kezdték el forgatni.

Az első előzetes alapján szédületes Kingsman 2 nagyjából arról fog szólni, hogy miután felrobbantják a Kingsman-központot, Gary Unwin (Taron Egerton) és főnöke, Merlin (Mark Strong) egy küldetés miatt az Egyesült Államokba utazik, ahol felfedezik, hogy létezik egy ugyanolyan titkos szervezet, mint az övéké, amelyet egy “Tequila” fedőnevű pökhendi, ámde lőni fantasztikusan tudó cowboy (Channing Tatum) vezet.

A produkcióban az első részből visszatérő főszereplők mellett az egyaránt Oscar-díjas Julianne Moore, Jeff Bridges és Halle Berry mellett a nagyszerű, de a ritkán színészkedő Elton John is játszani fog.

Kingsman: The Golden Circle szeptember 22-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik