Kultúra

Itt a bizonyíték, hogy tökéletesen passzol a Zsivány Egyes vége és az Egy új remény eleje

Végre egyben is végignézhetjük, hogyan illeszkedik az 1977-es klasszikushoz a tavaly bemutatott spinoff. Videó.

A tengerentúlon a héten válik digitális HD formátumban elérhetővé online a Walt Disney és a Lucasfilm második közös produkciója, a mozikat decemberben meghódító Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, amelyet ennek megfelelően egyesek már meg is szereztek és el is kezdtek videókat gyártani vele.

A film képsorainak felhasználásával készíthető érdekes kreációkra példa a lent látható mashup, amelynek születése már a Zsivány Egyes bemutatása óta nagyon adta magát, hiszen ez az a videó, amely végre egyben ötvözi a spinoff végét és a klasszikus Csillagok háborúja, avagy az Egy új remény elejét.

Természetesen miként azt eddig is sejtettük, megszakítás nélkül nézve is hibátlanul passzol a kettő, hála a Zsivány Egyest rendező Gareth Edwardsnak és stábjának, akik a filmjük lezárásával remekül vezették fel az 1977-es eredetit. Ja és ha már egyszer lezárás, akkor külön jó hír, hogy a lenti videóban újranézhetjük a Zsivány Egyes legütősebb jelenetét is, amelyben Darth Vader egymaga végez vagy egy tucat lázadóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik