Kultúra

Eddie Murphy folytatni akarja az Amerikába jöttemet

Erről árulkodik az a sejtelmes bejegyzés is, amely a komikus Twitterén látott napvilágot.

Úgy fest, Eddie Murphy már el is kezdett dolgozni az Amerikába jöttem (Coming to America) folytatásán, amelyet a színészhez közeli források szerint az alapfilm után ismét ő maga ír – jelenti a TMZ.

A projekt feltehetően még gyerekcipőben jár, de Murphynek a napokban már sikerült feltüzelnie a rajongóit egy Twitter-poszttal, amelyen az 1988-as vígjátékból a Vanessa Bell Calloway által megformált Imani hercegnőt ábrázoló jelenetkép látható az alábbi sejtelmes szöveg kíséretében:

Amerikába jöttem-folytatás?

A fenti képen megörökített bejegyzést azóta már sajnos törölték a Twitterről, akárcsak az azt közzétevő hivatalos Eddie Murphy-profilt. A TMZ úgy tudja, a profilt valójában Eddie Murphy stábja kezelte és véletlenül idejekorán tették ki a posztot, amelyet aztán gyorsan eltávolítottak, amint ráeszméltek a hibára.

Akárhogy is, nagyon úgy tűnik, hogy Murphy elkezdett foglalkozni az Amerikába jöttem 2-vel, amelyet az események tükrében egyelőre titokban akar(t) tartani. Remélhetőleg lesz előrelépés a projekttel kapcsolatban és a komikusnak sikerül majd tető alá hoznia az anno két Oscarra jelölt film folytatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik