Szórakozás

Nem Eddie Murphy lesz a Beverly Hills-i zsaru

eddie murphy (eddie murphy)
eddie murphy (eddie murphy)

Axel Foley visszatér, Eddie Murphy nem.

Televíziós sorozatként tér vissza a Beverly Hills-i zsaru tizennyolc évvel a legutóbbi mozifilm bemutatása után. Nem lesz újabb mozifilm, a jövőben Axel Foley a televízió képernyőin nyomoz – közölte a Hollywood Reporters című lap és a Vulture című internetes oldal.

Eddie Murphy részt vesz a munkálatokban, de már nem ő játssza a híres rendőr, hanem sorozatbeli fia. A sztár több epizódban is feltűnik majd, mint Detroit rendőrfőnöke és ő lesz Shawn Ryan mellett a sorozat producere. Az egyórás epizódokban Foley megold egy-egy esetet, ezalatt természetesen nem hiányozhat a megszokott humor sem.

Az ötvenegy éves komikusról mostanában ismét többet lehetett hallani, legutóbb anyagi problémái miatt került az újságok címlapjára, de a nála 23 évvel fiatalabb televíziós műsorvezetővel, Rocsi Diazzal való kapcsolata is beszédtéma. Murphy ismerősei azt beszélik, hogy a fiatal nő a sztár hírnevét kihasználva akarja filmes karrierjét beindítani.

Pedig Murphy sem áll túl fényesen, legutóbbi filmjét bukásként könyvelték el a kritikusok. A Beverly Hills-i zsaru 1984-ben háromszáz millió dolláros bevételt hozott – miközben a forgatás maga csupán 15 millió dollárba került. Az 1987-es folytatás még szintén nagy siker volt, a harmadik rész azonban 1994-ben szintén megbukott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik