Kultúra

Hallgass bele, hogyan fog énekelni Emma Watson A szépség és a szörnyetegben

A színésznő filmbeli előadásából egy már forgalomba került játék ad ízelítőt.

A hónap elején közzétett nemzetközi előzetes óta nem hallatott magáról a Walt Disney soron következő élőszereplős szenzációja: A szépség és a szörnyeteg (Beuty and the Beast), amelynek játékfigurái már el is kezdtek szivárogni az amerikai boltokba.

Miután az egyik ilyen termék zenél is, azt valaki kipróbálás közben a mobiljával rögzítette, majd a felvételt feltöltötte a világhálóra, ezzel hozzásegítve milliókat ahhoz, hogy már most belehallgathassanak a Belle-t játszó Emma Watson előadásába, amint az 1991-es A szépség és a szörnyetegben is felcsendülő Something There című dalt énekli.

Nos igen, a minőség nem a legjobb, azonban ha odafigyelünk, az azért átjön, hogy Watson kisasszony előadása határozottan jónak tűnik. Összehasonlításképp íme az animációs film eredetije, melyet még a Belle-t megszólaltató Paige O’Hara adott elő:

Az Oscar-díjas Bill Condon rendezésében készülő filmben (előzetes itt) Emma Watson oldalán a CG segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg.

A szépség és a szörnyeteg 2017. március 23-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik