Kultúra

Hajmeresztő akcióorgia lesz az új Underworld-mozi

Befutott a Vérözön alcímű ötödik rész új előzetese, amelyben egymást érik a vérengzések és lövöldözések. Trailer.

Négy évvel az Underworld: Az ébredést követően idén kerül a mozikba a vámpíros franchise legújabb, immár ötödik felvonása, amely hazánkban az Underworld: Vérözön (Underworld: Blood Wars) címen fog futni. A Kate Beckinsale főszereplésével készült akcióhorrorhoz a szeptemberi első és az októberi második előzetes után most megérkezett a harmadik trailer, amely valóságos akcióáradattal hergeli a rajongókat.

Screen Gems
Screen Gems

Az ötödik részben a bizonyos Máriusz (Tobias Menzies) személyében új vezért találó undok vérfarkasok már megint keresztbe akarnak majd tenni az ugyancsak undok vámpíroknak, akiktől David (Theo James) a mindig szigorú Selene-hez fog fordulni segítségért, mondván segítsen végleg lerendezni a bestiákat. Selene előbb majd kéreti magát, majd aztán valahová északra elzarándokolva valamiféle szuperhatalomra fog szert tenni. A széria hagyományaihoz hűen nem éppen bonyolult cselekményű filmben David mellett a hibrid Eve (India Eisley) és a vámpírvezér Thomas (Charles Dance) is visszatér.

A szériát kiagyaló és annak több darabját is író-rendező Len Wiseman (aki jelenleg még Beckinsale férje, de már nem sokáig) produceri bábáskodásával és az első mozifilmjét dirigáló Anna Foerster rendezésében készült Underworld: Vérözön több, mint egy teljes hónappal az amerikai bemutató előtt: december 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik