Kultúra

Kate Beckinsale ismét szétcsap a vérfarkasok között – itt az Underworld 5 trailere

Közeleg a vámpíros széria legújabb felvonása, amelyben megint a Selene szerepében visszatérő színésznő lesz a sztár.

Korábban úgy szólt a fáma, hogy Kate Beckinsale az Underworld: Az ébredéssel leszámolt a vámpíros szériával, azonban tavaly májusban a Screen Gems stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy a színésznő bizony játszani fog a franchise következő felvonásában, az Underworld: Next Generation című ötödik részben. Az azóta már leforgatott és jelenleg az utómunkálatokat taposó mozihoz most megjelent az első előzetes, amely nem hagy kétséget afelől, hogy Beckinsale még mindig remek Selene szerepében.

Az előzetesből többek között kiderül, hogy az immár az Underworld: Blood Wars címet viselő ötödik részben a bizonyos Máriusz (Tobias Menzies) szeméyében új vezérre szert tevő undok vérfarkasok már megint keresztbe akarnak majd tenni az ugyancsak undok vámpíroknak, akik ezért a mindig szigorú (és persze legyőzhetetlen) Selene-hez fordulnak segítségért, hogy mondván ugyan rendezze már le azokat a bestiákat. A nem éppen bonyolult cselekményű filmben David szerepében Theo James, a hibrid Eve-ként India Eisley és a vámpírvezér Thomas megformálójaként Charles Dance is visszatér.

A szériát kiagyaló és annak több darabját is író-rendező Len Wiseman (aki jelenleg még Beckinsale férje, de már nem sokáig) produceri bábáskodásával és az első mozifilmjét dirigáló Anna Foerster rendezésében készült Underworld: Vérözön több, mint egy teljes hónappal az amerikai bemutató előtt: december 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik