Kultúra

Exkluzív! Itt a Logan szinkronizált trailere

Nálunk láthatod először az utolsó Farkas-mozi előzetesének magyarul beszélő változatát.

Tegnap váratlanul megérkezett a nemes egyszerűséggel csak Logan címet viselő, korábban Farkas 3-ként emlegetett trilógiazáró lehengerlő első előzetese, melynek a filmet hazánkban forgalmazó InterCom jóvoltából már el is készült a szinkronizált változata.

A film cselekménye itt-ott még mindig kérdőjeles, de az már világos, hogy Logan utolsó akciójának katalizátora az X-23 kódnevű klónja lesz, aki egy kislány és akit a sokat látott Farkas a rá vadászó fegyveresektől igyekszik majd megvédelmezni. A produkcióban a nemcsak megöregedett, de meg is keseredett antihőst utoljára eljátszó Hugh Jackman, illetve az X Professzort is feltehetően utoljára megformáló Sir Patrick Stewart mellett a mozi mechanikus kezű gonoszát, Donald Pierce-t alakító Boyd Holbrook, továbbá Stephen Merchant és az ex-vészhelyzetes Eriq La Salle fogják játszani a mellékszereplőket.

A 2013-as Farkas után ismételten James Mangold rendezésében készülő Logan 2017. március 3-án fog debütálni az amerikai mozikban – a magyar bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik