Kultúra

Hugh Jackman durván begorombul a Farkas 3 trailerében

Avagy ne bosszantsd fel az öreg Logant, mert hiába is több száz éves, lezúzza az arcod.

A Hugh Jackman által a hónap elején leleplezett hivatalos poszter (alant) révén immár tudjuk, hogy nemes egyszerűséggel csak Logan lesz a címe a Farkas 3-ként is emlegetett trilógiazárónak, amelyhez a mai napon beesett a szenzációs első előzetes. Érdemes megjegyezni, hogy a durva és drámai kedvcsinálóhoz a készítők megsüvegelendő módon a halhatatlan Johnny Cash 2002-es Hurt című számát választották aláfestésnek.

20th Century Fox
20th Century Fox

A film cselekménye itt-ott még mindig kérdőjeles, de annyit már tudunk, hogy Logan utolsó nagy akcióba lendülésének katalizátora az X-23 kódnevű klónja és annak elrablása lesz, amelyet a sokat látott Farkas természetesen nem lesz hajlandó tétlenül nézni, pláne, hogy a klón igazából egy kislány. Akárhogy is, a produkcióban a szemlátomást nemcsak megöregedett, de meg is keseredett antihőst utoljára eljátszó Jackman, illetve az X Professzort is feltehetően utoljára megformáló Sir Patrick Stewart mellett a mozi mechanikus kezű gonoszát, Donald Pierce-t alakító Boyd Holbrook, továbbá Stephen Merchant és az ex-vészhelyzetes Eriq La Salle fogják játszani a mellékszereplőket.

A 2013-as Farkas után ismételten James Mangold rendezésében készülő Logan a 20th Century Fox ütemezése szerint 2017. március 3-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik