Kultúra

Lebilincselő lesz A lány a vonaton filmváltozata

Ezt bizonyítja az adaptáció új kedvcsinálója, amelyben a produkcióból vett izgalmas képsorok mellett a színészek is megszólalnak.

Már csak napok kérdése és világszerte mozikba kerül a Paula Hawkins brit írónő sikerregényéből forgatott A lány a vonaton (The Girl on the Train), amelyhez a Universal Pictures stúdió jóvoltából afféle utolsó kedvcsinálóként most még egy izgalmas kisfilm érkezett. A produkcióból vett pillanatok tekintetében akár egy új előzetesnek is beillő videóban a film fontosabb szereplőit játszó színésznők és színészek is megszólalnak.

A Tate Taylor rendezésében készülő produkció főhőse az elvált és alkoholproblémákkal küzdő Rachel Watson (Emily Blunt), aki vonatozva minden nap ugyanazt az utat teszi meg munkába menet és vissza, amely során gyakorta lát egy idillikusnak tűnő életű párocskát, akiket magában csak Jessnek (Haley Bennett) és Jasonnek (Luke Evans) nevez. Egyik nap aztán a szerelmeseket fürkészve valami félelmetes dolognak lesz a szemtanúja, ráadásul a következő reggel másnaposan, a testén sebekkel ébred fel, miközben fogalma sincs arról, mi történhetett vele. Mindez aztán olyan események sorozatát indítja el, melyek hatására Rachel még az önnön épelméjűségében is kételkedni kezd.

Az adaptációban a Golden Globe-díjas Blunt, illetve Bennett és Evans mellett Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Allison Janney, Édgar Ramirez, Lisa Kudrow és Laura Prepon játssza a mellékszereplőket. A lány a vonaton október 6-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik