Kultúra

Magyarországon is elstartol a Wayward Pines 2. évada

Ma este érkezik a tévéképernyőkre a misztikus drámasorozat folytatása, amely a FOX magyar csatornájának műsorán lesz látható.

Wayward Pines városa a múlt nyáron véget ért első évadban még először egy nyugodt, idilli helynek tűnt. A Matt Dillon főszereplésével készült szériában azonban hamar kiderült, hogy  senki és semmi nem az, aminek látszik, a város falai között pedig számos rejtélyes és szörnyű dolog történt.

A sorozat folytatása (előzetes itt) az első évad megdöbbentő eseményei után veszi fel a fonalat, amikor is Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás kellős közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.

A Blake Crouch nagy sikerű könyvéből készült, M. Night Shyamalan nevével fémjelzett Wayward Pines a tavalyi év egyik legnépszerűbb sorozata volt, az Egyesült Államokban 2015 nyarának 10 legjobb tévében sugárzott műsora között végzett.

A tízrészes második évadban a cselekmény tovább bonyolódik, és számos új szereplő is feltűnik. A sorozat színészgárdájában a már említett Jason Patric mellett többek között olyan neveket találunk, mint Hope Davis, Carla Gugino, Toby Jones, a kétszeres Oscar-jelölt Djimon Hounsou, az Oscar-jelölt Terrence Howard, és az Oscar-díjas Melissa Leo.

Wayward Pines második évada mától hétfőnként 21 órakor lesz látható a FOX műsorán.

Forrás: FOX Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik