Kultúra

Borzalmakban nem lesz hiány az ördögűzős horrorsorozatban

Új előzetes érkezett a The Exorcist című szériához, amely a már klasszikus démoni megszállottságot fogja csúcsra járatni.

Idén már megtanulhattuk, hogy az amerikai Fox tévés hálózat élen jár a korábban sikeres filmek/sorozatok felmelegítésében, hiszen a jövőre visszatérő A szökés, az izzadtságszagú Halálos fegyver-reboot, a Kiefer Sutherlandet nélkülöző 24: Legacy és az új Rocky Horror Picture Show is náluk készül. A felsorolást a The Exorcist című horrorsorozat teszi teljessé, amelyhez kiadták az elsőnél valamivel hosszabb és brutálisabb második előzetest.

A széria nagyjából az 1973-as Az ördögűző és az azt másoló mozifilmek már bejáratott sablonját fogja követni, azaz adott lesz egy család: a Rance-família, akiknél a házukban eleinte csak furcsa zajok és motoszkálások borzolják majd a kedélyeket, mígnem aztán a padláson settenkedő démon csúnyán megszállja a család legfiatalabb tagja, Casey (Hannah Kasulka) testét. Eztán szokás szerint jöhetnek majd a papok, akikből William Friedkin mesterművéhez hasonlóan itt is kettő lesz: Lang atya (Ben Daniels) és Ortega atya (Alfonso Herrera). A sorozatnak egyébként az Oscar-díjas Geena Davis lesz a húzóneve, jóllehet az eddigi kedvcsinálókat elnézve úgy tűnik, ő inkább csak asszisztálni fog a rémségekhez.

A nyugalom megzavarására kétségtelenül alkalmasnak ígérkező The Exorcist első évada szeptember 23-án indulni a Fox amerikai csatornájának műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik