Kultúra

Elárverezik a Christian Bale-féle Batman jelmezét és motorját

Különleges aukció közeleg, amelyen a denevéremberes cuccok mellett sok más eredeti filmes kellék is kalapács alá kerül majd.

Ha valaha is a Sötét Lovag-trilógiában megismert denevérember bőrébe akartál bújni, akkor itt közeleg az alkalom, hogy végre szert tegyél az ehhez szükséges eredeti kellékekre, amelyek közül a Christian Bale által a Batman: Kezdődik!-ben és A sötét lovag elején viselt nehezebb jelmezt, illetve a második film felétől kezdve A sötét lovag: Felemelkedés végéig használt motort: az ún. Batpodot is elárverezik. A rendkívüli tételeket aukcióra bocsátó Prop Store szeptember 27-én Londonban fogja megrendezni az árverést és jó hír, hogy nemcsak élőben a helyszínen, de online is lehet majd licitálni a kikiáltásra kerülő relikviákra.

Az egyik eredeti Batpodot is elárverezik. Fotó: Warner Bros. Pictures
Az egyik eredeti Batpodot is elárverezik. Fotó: Warner Bros. Pictures

Amennyiben nem vagy olyan nagy Batman-rajongó, vagy esetleg nem sikerülne majd megkaparintanod a denevéremberes cuccok egyikét sem, úgy íme néhány az aukción még kalapács alá kerülő izgalmas kellékek közül, amelyek ugyancsak csábítóan hangzanak:

  • Tom Hardy Bane-jelmeze A sötét lovag: Felemelkedésből
  • Arnold Schwarzenegger shotgunja a Terminátor 2-ből
  • A Roxfort felvételi levele a Harry Potter és a bölcsek kövéből
  • Egy TIE vadászpilóta sisakja a Star Wars: Egy új reményből

A mintegy 570 filmes kelléket és jelmezt meghirdető aukción online licitálni ezen a linken lehet majd, mindazonáltal azt azért érdemes jó előre borítékolni, hogy a licitálókra váró különleges portékáknak nyilván már a kikiáltási árai is mocskosul magasak lesznek.

Forrás: Entertainment Weekly

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik