Kultúra

Már meg is van, hogy mikor kerül a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük 2

Pedig még az első részt sem mutatták be. Mindenesetre a folytatás premierdátuma mellett a rendezőjét is bejelentették.

Jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a Harry Potter regényciklussal világhírűvé vált írónő, J.K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című könyvének filmadaptációja, amelyről még márciusban derült ki, hogy valójában nem is egy, hanem három filmnek készül. A DC szuperhősös moziverzum erőltetett iramú felépítése közben a Harry Potter világában játszódó varázslós franchise kibővítésén is nagyon dolgozó Warner Brothers fejesei pedig semmit sem bíznak a véletlenre, ezért jóllehet, az első rész még el sem készült, de már most bejelentették, hogy a második 2018. november 16-án fog a mozikba kerülni – számol be róla a Variety.

Ez még semmi, ugyanis az is eldőlt, hogy az elmúlt 15 évben a Harry Potter-filmek legjobb munkásemberévé vált David Yates rendezőben immár olyannyira bíznak a Warnernél, hogy az idén novemberben érkező Legendás állatok után a sequel levezénylését is rábízták. Magyarán ha még bírja és nem csömörlött meg, akkor ez a produkció immár a hatodik varázslós filmje lesz az angol direktornak. Az ő személyének fixálásán kívül másokat még nem neveztek meg a leendő stábból, így egyelőre csupán arra vehetünk mérget, hogy a színészek közül a főhőst alakító Eddie Redmayne fog visszatérni a második filmben.

Az idén érkező első részben Redmayne oldalán Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Jon Voight, Samantha Morton, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Dan Fogler fogják játszani a mellékszerepeket. A Legendás állatok és megfigyelésük november 18-án fog debütálni a brit mozikban. A magyarországi premierdátum még nincs meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik