Kultúra

Nemcsak mágikus, de izgalmas is a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere

A vadiúj előzetes mellett egy impozáns poszter is érkezett a Harry Potter világában játszódó mozihoz.

Az április közepén megjelent látványos első teljes előzetes óta váratott magára a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című varázslós produkció második előzetese, amely a hétvégén lezajlott San Diego-i Comic-Conon aztán végre megérkezett, méghozzá az itt látható mutatós poszter társaságában:

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

A Harry Potter regénysorozattal világhírűvé vált J.K. Rowling könyvéből készülő film 1926-ban játszódik és A mindenség elméletében nyújtott alakításáért Arany Glóbusszal és Oscarral is jutalmazott Eddie Redmayne játssza benne a Göthe Salmander nevű főszereplőt, aki egy mágikus teremtményeket kutató magizoológus. A bonyodalmak ott fognak kezdődni a történetben, amikor Salmander New Yorkba érkezvén “elveszít” néhányat a vele utazó különös lényekből, amellyel veszélybe sodorja mind a varázslók, mind a muglik világát.

Az adaptációban Redmayne oldalán Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Jon Voight, Samantha Morton, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Dan Fogler fogják játszani a mellékszerepeket. A regénye alapján Rowling által írt forgatókönyvből készülő Legendás állatok és megfigyelésüket a korábban négy Harry Potter-filmet is levezénylő David Yates rendezi és az új varázslós produkció november 18-án fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik