Kultúra

Noomi Rapace nélkül készül a Prometheus folytatása

A legfrissebb értesülések szerint a színésznő mégsem fog játszani a hivatalosan Alien: Covenant címűre keresztelt produkcióban.

Több külföldi portál is arról a meglepő hírről számol be, hogy a Michael FassbenderNoomi Rapace főszereplő párosból az utóbbi mégsem tér vissza a Prometheus folytatásaként készülő Alien: Covenant című sci-fi horrorban, amely Ridley Scott soron következő mozija lesz. A Yahoo Movies cikke szerint erről maga a 78 éves rendezőfejedelem beszélt a minap a Daily Mail-nek adott interjújában, amelyben megerősítette, hogy A nyolcadik utas: a Halál első előzményfilmjének főhősét: Elizabeth Shaw karakterét alakító svéd színésznő nem lesz benne a Prometheus 2-ként is emlegetett moziban.

A mindeddig holtbiztosnak vélt főszereplők közül tehát így már csak a David nevű androidot megformáló Michael Fassbender marad hírmondónak a Prometheus gárdájából. A 20th Century Fox által korábban vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a 2012-es filmhez hasonlóan ismételten egy hajó nevét fogja jelenteni, azé az űrbárkáét, melynek felfedező legénysége megérkezik majd egy valóságos paradicsomnak hitt bolygóra, amelyről aztán kiderül, hogy valójában egy sötét és roppant veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen lakója David, a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Forrás: Yahoo Movies via IGN, Gizmodo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik