Kultúra

Stallone is játszik A galaxis őrzői 2-ben

A filmben az akciólegenda feltehetően egy korábbi szerepének karikatúráját fogja megformálni. Vigyázat: spoiler-veszély!

Az OnLocationVacations jelentette, hogy a napokban kiszúrták Sylvester Stallonét a már forgó A galaxis őrzői 2 munkálatainak helyszínén, ahol a színész felettébb érdekes jelmezt viselt: a névtelen beszámoló szerint a kosztüm kísértetiesen hasonlít a színész által az 1995-ös Dredd bíróban viselt uniformishoz.

Na mármost, miután Dredd nem a Marvel, hanem a brit 2000 AD képregénykiadó karaktere, ezért Stallone nyilván nem őt, hanem egy róla mintázott másik figurát fog alakítani a filmben, azonban az ötlet, hogy így reflektáljanak Sly karrierjének egyik legvitatottabb produkciójára és szerepére, nem tűnik túl rossznak.

A galaxis őrzői 2 forgatása február közepe táján indult és az első kép közzétételével egyidejűleg a Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy az alapfilmből visszatérő főhősök mellett Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, a Piszkos pénzben is feltűnt Chris Sullivan, illetve Kurt Russell lesznek a sequel új szereplői. A 2014-es első részt is jegyző James Gunn rendezésében készülő A galaxis őrzői 2 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik