Kultúra

Chris Pratt az űrhajójával kínlódik A galaxis őrzői 2 forgatási videójában

A sci-fi munkálatairól érkezett videóban azt láthatjuk, amint a színész által megformált Űrlord vezetés közben intenzíven rázkódik a járgányával.

Már eddig is érkeztek képek és infók a jelenleg is forgó A galaxis őrzői 2 munkálatairól, mindazonáltal az eddigi leglátványosabb anyagot most a Marvel sci-fijének első számú hősét alakító Chris Pratt tette közzé az Instagramján. A rövid videóban azt láthatjuk, amint Pratt a karaktere, azaz Űrlord Milano nevű hajójának épített és mozgó modelljében ülve rázkódik, feltehetően egy veszedelmes repülős-üldözős jelenet felvétele közben.

A galaxis őrzői 2 forgatása február közepe táján indult és az első kép közzétételével egyidejűleg a Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy az alapfilmből visszatérő főhősök mellett Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, a Piszkos pénzben is feltűnt Chris Sullivan, illetve Kurt Russell lesznek a sequel új szereplői. A 2014-es első részt is jegyző James Gunn rendezésében készülő sci-fi 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik