Kultúra

Amerika Kapitány Fekete Párduccal is összecsap a Polgárháború új promójában

Megérkezett a Marvel mozi legfrissebb tv-szpotja, amelyben egyebek mellett a Kapitány és a titokzatos új hős dulakodásából is ízelítőt kapunk.

Egyre sűrűbben jelennek meg promóvideók az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz, amelynek a szenzációs végső előzetesét, illetve annak a csaknem nullával többet mutató nemzetközi változatát követően ezúttal már az ötödik tv-szpotját nézhetjük végig. Ebben a félperces játékidejéhez képest viszonylag sok új momentumot is láthatunk a filmből, melyek közül egyértelműen a Kapitány és a Chadwick Boseman alakította Fekete Párduc egymásnak feszülése viszi a prímet.

Az Anthony és Joe Russo rendezte filmben Steve Rogers (Chris Evans) és régi-új cimborája, a mechanikus karral felvértezett gyilkológéppé vált Bucky Barnes (Sebastian Stan) ugyan újra egymásra találnak majd, azonban ez és a Kapitány ellenőrzés nélküli hősködős tevékenysége nagyon nem fog tetszeni a szuperhősök regisztrációját támogató Tony Starknak (Robert Downey Jr.), amelyből olyan komoly konfliktus kerekedik majd, hogy a Bosszúállók csapatát erősítő hősök két táborra szakadnak, és egymás ellen fordulnak. Az ütősnek ígérkező Polgárháború május 5-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik