Kultúra

Szenzációs az Amerika Kapitány: Polgárháború végső előzetese

A Marvel közzétette a szuperhősbanzáj utolsó trailerét, amely a várakozásoknak megfelelően tele van elképesztő akciókkal.

Az elmúlt napokban érezhetően belehúzott filmje népszerűsítésébe a Marvel és a produkcióhoz a világhálóra szórt posztereket és videókat követően most feltették az i-re a pontot, azaz kiadták az Anthony és Joe Russo rendezésében készülő Amerika Kapitány: Polgárháború végső előzetesét, amely stúdiónyelven annyit tesz, hogy mostantól valóságos tv-szpot áradattal fognak az agyunkra menni a májusi premierig.

Addig is itt van az előzetes, melyben új snittek vezetik fel a két gárdára szakadó tizenegy szuperhős balhéját, amely során Amerika Kapitányék, azaz Steve Rogers (Chris Evans), Bucky Barnes (Sebastian Stan), a Sólyom (Anthony Mackie), Sólyomszem (Jeremy Renner), Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és a Hangya (Paul Rudd) Vasemberékkel, vagyis Tony Starkkal (Robert Downey Jr.), a Hadigéppel (Don Cheadle), Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson), Fekete Párduccal (Chadwick Boseman) és Vízióval (Paul Bettany) fogják összerúgni a port. Ja és persze előkerül majd az új Pókember is, akit az ifjú Tom Holland alakít. A Polgárháború május 5-én fog beköszönteni a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik