Kultúra

Mégis lesznek Alienek a Prometheus folytatásában

Ezt Ridley Scott jelentette be, aki azt is elmondta, konkrétan a bestiák mely változataira számíthatunk majd a produkcióban.

Az utóbbi időben azt már megtanulhattuk, hogy Ridley Scott a végül hivatalosan az Alien: Covenant címet kapó Prometheus 2 kapcsán a forgatás startjának közeledtével egyre szívesebben és egyre többet beszél a projektről, jóllehet a mozit érintő interjúiban rendre egymásnak ellentmondó infókat hint el. Hogy ezt a mester direkt csinálja-e, vagy a véletlen önellentmondások pusztán csak az életkorából fakadnak, senki sem tudja, mindazonáltal megint elkövetett egy ilyet, ugyanis míg korábban azt ígérte, egy árva Alien nem lesz az új filmben (de még annak folytatásában sem), addig a The Wrap-nek most azt mondta, hogy a produkcióban mégiscsak feltűnnek majd a már jól ismert jószágok:

Mindenből lesz: tojás, arctámadó, mellkastörő és a kifejlett nagyfiú.

– summázta az örömteli hírt a 78 éves rendezőfejedelem. Scott a mozival kapcsolatban még felfedte, hogy nagyjából melyek is lesznek a fő témái és kérdései a Prometheus folytatásának, amely ugyanakkor az új előzménytrilógia első darabjának készül:

A Tervezők fajának szülőbolygóján fog játszódni, ahol a szereplők találkoznak a lényekkel, amelyeket a Tervezők hoztak létre. – Miért csinálták őket? Miért teremtenének egy ilyen rettenetes szörnyet, amely egyszerre biomechanikus lény és fegyver? A film ezeket fogja megmagyarázni és a válaszok alapján egyúttal az Alieneket is újra bemutatja majd.

A Prometheusból visszatérő Noomi Rapace és Michael Fassbender főszereplésével készülő Alien: Covenant 2017. október 6-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: The Wrap via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik