Kultúra

Ez lesz a Zöld Pardon helyén

Barba Negra Track néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél az elmúlt két évben Zöld Pardon néven működött szabadtéri koncerthelyszín.

Az április 30-án egy négynapos fellépéssorozattal kezdő szórakozóhely nyitókoncertjét a Hooligans tartja. Az első nagyobb név pedig a brit tánczenei színtér egyik kedvence, a Kosheen lesz május elsején, másnap a Supernem mutatja be új albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál május 3-i, szombati műsora zárja.

Fellép a Korál is

A Barba Negra Track budai szórakozóhely tavaszi-nyári idényében ünnepli 16. születésnapját az Isten Háta Mögött, a 20-at a Junkies. Fellép Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, a DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, a Kaukázus és az Anima Sound System.

A nyár közepén az amerikai metálzene egyik legendája, a Death ad koncertet a Barba Negra Trackben. Hosszú idő után itt fog újra Budapesten játszani a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, a Bëlga, valamint a HétköznaPI CSAlódások is.

Eső nem akadály

A cél minél több zenei stílust beletenni a programfolyamba a koncertzenekaroktól az elektronikus tánczenéig, de hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és a családi programokra is, valamint több jótékonysági megmozdulást tervezünk – szerepel a szervezők közleményében.

Mint írták, a helyszínen egy speciális fedéssel a küzdőtéren a közönség nagy része megvédhető az esőtől, a nagyszínpad minőségi hang- és fénytechnikát kap, és lesz egy zártkörű terület a szakmának, amely a helyszínre látogató művészek exkluzív klubjaként szolgál. A Track kisszínpadán lehetőség nyílik a bemutatkozásra fiatal, feltörekvő tehetségek számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik