Kultúra

Ez lesz Paul Walker utolsó előtti filmje

Bemutatták a Veszélyzóna (Brick Mansions) című mozi trailerét. A tavaly elhunyt színész egy beépített zsarut játszik, aki egy neutronbombával felfegyverzett drogbáró nyomába ered a gettóban.

Megérkezett a tavaly novemberben autóbalesetben elhunyt Paul Walker utolsó befejezett filmjének előzetese. A színész egy a Brick Mansions (Veszélyzóna) című, amerikai-francia moziban alakít beépített rendőrt, aki egy drogbárót próbál levadászni a Brick Mansions-nek (Téglakastélyoknak) nevezett hirhedt gettóban. A csavar a történetben, hogy a bűnbanda fejének egy neutron bomba is a birtokában van, amellyel sakkban tartja az egész várost.

A Luc Besson és Bibi Naceri forgatókönyve alapján készült filmet, amely egyébként egy Banlieue 13 című francia mozi remake-je, április 23-án mutatják be Franciaországban és Észak-Amerikában.

Paul Walker utoljára a Halásos Iramban 7 részében vállalt szerepet. Ennek a mozinak 2015 áprilisában lesz a premierje. Több hír is felröppent azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni a színész által megformált karakterrel, ám a legvalószínűbb, hogy Brian O’Conner nem meghal, hanem visszavonul a film végén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik