Belföld

A legkínosabb tévés bakik, Rákay Philiptől István Daniig

Szebeni Istvánt letiltotta a képernyőről az MTVA, mert káromkodott egy jóízűt, és ez adásba került. Mostani főnöke, Rákay Philip Szebeninél jóval cifrábbakat mondott, de nemcsak ő futott bele a mikrofonpofonba. Videóválogatás.

Az MTVA letiltotta a képernyőről Szebeni Istvánt, mert káromkodott egyet. A híradós a Hír24-nek adott először interjút, és elmesélte, mi történt az MTVA stúdiójában hétfő éjjel.

Szebeni nem az első és nem is az utolsó, sőt, mostani főnöke is került már ilyen helyzetbe.

Rákay mellett István Dani is okozott kellemetlen pillanatokat munkaadójának egy technikai baki miatt. Az RTL Klub műsorvezetőjének a riportok alatt is bekapcsolva maradt a mikrofonja, így végig hallhattuk kommentárjait. Deutsch Anitára például azt mondta, „Miért szül egy férfi?”

Kínos pillanatokat élt át Szarvas László is, aki így indította a TV2 Híradóját: „Ez k.va jó, azt mondják, fél perc.”

Bakizott Kovács Áron is, méghozzá szintén az MTV-n, a Szerencseszombat című műsorban. „Szeretjük a Sugarló…t!” – ezt mondta a műsorvezető a Sugarloaf együttes neve helyett. Végül nem őt, hanem a másik műsorvezetőt bocsátották el, Görög Zitát.

A Duna TV egykori elnökét, Cselényi Lászlót idézi a Comment.blog. Élő adásban – feltehetően a szerinte túl keveset játszó zenekarra célozva – jól érthetően azt mondta: „teljesen függetlenül attól, hogy az igricek vakarják a faszukat”. A bravúros műsorvezető – a magyar újságírás leginternetesebb nevű szereplője, Banner Géza – azonban gyakorlatilag nem jött zavarba, és némi elfojtott röhögés kíséretében tushúzásra kérte fel a zenekart – emlékeztet a Comment.

A videókat a promptmedia.tumblr.com-on találtuk, köszönjük.

Megérdemelte a köztévé híradósa a szigorú büntetést? – Szavazzon a Hír24 nyitóoldalán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik