Kultúra

Tudj meg többet a nyugdíjrendszerről

A megyei Kereskedelmi és Iparkamara mosonmagyaróvári irodája és a győri tagozata rendkívüli előadást tart vállalkozóknak az idei nyugdíjrendszerrel kapcsolatos változásokról.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térségi Irodája, valamint a Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata rendkívüli előadást szervez, melynek témáját a 2012. január 1-jétől hatályos nyugdíjrendszerrel kapcsolatos jogszabály-módosulások adják.

A nyugdíjrendszer változása számos vállalkozást érzékenyen érint. Szó esik majd a megváltozott munkaképességűek ellátásának változásairól és az ellátás melletti munkavégzés lehetőségeiről is. A részvétel nem jár semmilyen kötelezettséggel, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Két alkalommal tart előadást Horváth Imréné, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának vezetője. Az egyik Mosonmagyaróváron lesz 2012. február 14-én, kedden 14.00 órától (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 10. – Nagyterem). A másik pedig Győrben, a Kereskedelmi és Iparkamarában a Baross teremben február 16-án, csütörtökön 13.00 órától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik