Kultúra

Népítélet: Teljes retro

Bár az X-faktor előnye tetemes és behozhatatlan, az m1 is élen jár az új tehetségek felfedezésében.

Nem tudom, hallottak-e már erről az új stand-up komikusról, egyszerű, népi humora van, politizál is, jól odamondogat mindenkinek, és különös érzékkel találja el (és tálalja) azt, amit nagyjából mindenki gondol: úgy hívják, Hofi Géza, és a Hofélia című önálló estjével eddig sosem látott magasságokba vezette az m1-et a nézettségi listán. A műsor a 12. helyig jutott, 894 ezren nézték, ami már (nemcsak névlegesen) köztévés nézettségnek mondható.

Szintén nagyot ugrott az ÖsszeEsküvők felfelé, a szerdai adást 954 ezren nézték, míg a VV5 továbbra is 1,1 milliós legjobb nézettséggel stagnál – hosszú műsor, ha ezt tartja, lesz itt még sok VV devizahitelesek, közmunkások, celebelítéltek kategóriával.

19. helyen indult az m1 fonodai műsora, a Magyarország, szeretlek!, 640 ezer nézője az átlagos legjobb m1-es nézettséget hozta. Több mint félmillió ember bírta vércukorral az NSZK-s megrendelésre készülő Szinetár-féle Csárdáskirálynőt (27. hely, m1), és 474 ezer harci rajongóval a Linda Görbe Nórával a főszerepben még épp befért a 30. helyre. 

Az első pedig továbbra is az X-faktor (vasárnapi adása) 2,23 milliós nézettséggel (ebben a műsorban sem vadonatúj szerzeményeket hallhatunk elsősorban, tehát a cikkcím nem túloz).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik