Kultúra

Leállt az új Johnny Depp-film forgatása

Lehúzta a rolót - legalább is egyelőre - a The Lone Ranger című westernfilm, a hírek szerint nincs elég pénz a produkcióra.

A film alkotói egyelőre következő lépéseiket fontolgatják és az sem kizárt, hogy később tényleg elkezdődhet a film forgatása – árulták el magukat megnevezni nem kívánó, de jól informált hollywoodi források.

Gore Verbinski a The Lone Ranger című klasszikus western új változatát akarja leforgatni Depp-pel és Armie Hammerrel. A történetben Depp nem a címszerepet, hanem a főhős indián barátja, Tonto szerepét vállalta. Mint a népszerű színész korábban nyilatkozta: játékával a bennszülött amerikaiak közhelyes ábrázolásával akar szakítani.

A The Lone Ranger körüli gubancról először a Deadline Hollywood online hírportál számolt be: arról írtak, hogy a produkció 250 millió dolláros költségvetéséből ötvenet le kellene faragni, de nem nagyon sikerül. A western Jerry Bruckheimer produkciójában készülne és Hammer játszaná a maszkos magányos lovast, aki igazságot oszt a Vadnyugaton.

Depp és Bruckheimer A Karib-tenger kalózai-sorozatból ismerik egymást, amely dollármilliárdokat hozott a Disney stúdió kasszájába.

A magányos lovas legendáját Amerikában először a harmincas években dolgozták fel rádiójátékként, majd az ötvenes években lett belőle sikeres tévésorozat. Az új filmes változat premierjét 2012. december 21-re hirdették meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik