Kultúra

Népítélet: Alekosz legyűri a Barcelonát

Miközben a tehetségeink gyűrkőzése mindent visz, Alekosz lenyomta a BL-döntőt.

Ma minden sápadtabbnak tűnt kicsit, a madarak füttye is haloványabb volt, a munkába induló Ember homlokát Ránc redőzte – indult az első nap Alekosz nélkül. Miután minden transzcendens erő segedelmével Veronika lett a görög leértékelt félisten menyasszonya. A hírt Szíjjártó Péter is üdvözölte. A magyar nép hamuszürke arccal várta az újabb (nem)megszorítások hírét, amikor hirtelen kiderült az ég, szirmot bontott a pipacs – jött a hír, hogy lesz ValóVilág 5!

Alekosz fejének bekötésére 1,6 millió magyar ember volt kíváncsi, ami meghozta az ezüstérmet, az aranyat persze a Csillag születik vitte el 1,7 millióval. Minden idők egyik legjobb csapatának megdicsőülését, a Barcelona-diadalt hozó Bajnokok Ligája-döntőt 1,17 millióan nézték, de kérdés, hogy a kocsmai tévézések kiterjedt köre hogy értékelendő nézettségileg (egy tévét néz 20-100 ember). A Monacói Grand Prix nézettsége nagyjából az átlagot hozta egymilliós (1,07) közönséget.

A filmek között a Halálod napja című akciófilm nyert, melyet természetesen az RTL Klub vetített csütörtök este, 1,043 milliós nézőserege nagyjából háromszázezret vert a TV2 romantikus komédiájára, az Anyám nyakán-ra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik