Kultúra

Aktuális világsztárok és klasszikusok az idei VOLT-on

Több szempontból is megújul az idén nyáron tizenkilencedszer sorra kerülő VOLT Fesztivál.

Az első hírek szerint már most több világsztár elfogadta a szervezők felkérését: mások mellett a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Pendulum, Paul Kalkbrenner és a hosszú évek után újra koncertező House of Pain is fellép június 29–július 2. között Sopronban.

Már most biztos, hogy jön Sopronba a Thirty Seconds to Mars a hollywoodi szupersztár Jared Letóval. Élő koncerttel érkezik Moby és a Pendulum, valamint az utóbbi idők legsikeresebb német sztárja, Paul Kalkbrenner, aki a Berlin Calling főszereplőjeként vált világhírűvé.

Hosszú évek után újra színpadra lép a “Jump Around” című klasszikust jegyző hiphoplegenda, a House of Pain és a South Park főcímzenéjét író Primus, a világ legmenőbb klubjainak aktuális kedvencei közül pedig a Crookers és Joris Voorn.

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye sok szempontból különbözik majd a megszokottól. Az új fellépők és világhírű húzónevek mellett a fesztivál felépítése is jelentősen változik, például a nagyszínpad mellett egy másik, nagy kapacitású színpad is felépül majd, és a szervezők nagyobb hangsúlyt fektetnek ezentúl a VOLT atmoszférájára, dekorációjára, dizájnjára is.

AJÁNLOTT LINK:
A Volt Fesztivál weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik