Kultúra

Szolidan aratott a Tőzsdecápák 2

A híres folytatás 19 millió dollárral lett első a hétvégi amerikai bevételi listán.

A Tőzsdecápák – A pénz nem alszik című film 19 millió dollárral nyitott, amivel a várakozásokat valamennyire alulmúlta, ugyanakkor a rendező Oliver Stone eddigi legjobb indítását hozta. A Magyarországon a héten mozikba kerülő mozi promóciós körútján a főszereplő Michael Douglas torokrákja miatt nem vett részt. Az új moziról szóló kritikák fő üzenete egyébként az, hogy a régi Gordon Gekko jobb volt…

Zack Snyder bagolyról szóló Az őrzők legendája című animációs családi mozi került a második helyre 16,3 millióval.

A tolvajok városa – amely 24 millióval vezette két hete a toplistát –, csak két helyet csúszott, így most a harmadik. (Az InterCom itthon október 21-én mutatja be.)

Negyedik lett az Emma Stone főszereplésével készült Könnyű nőcske, amelynek 10,7 millióval már összesen 30 milliója van.

Andy Fickman a You Again című csajos vígjátékkal jelentkezett, ismert szereplőgárdával (Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis), de a 8,3 millió dolláros nyitással alulmúlta eddigi filmjeit.

A régi premierek közül A kaptár – Túlvilág 4 a hetedik helyen áll. A filmnek ez a harmadik hétvégéje, és eddigi 52 milliós bevételével a legsikeresebb a sorozat darabjai közül. Az Eredet még mindig 1,2 milliót hozott, tizedik helyen áll, pedig ez már a 11. hétvégéje. A The Expendablesnek 102 milliója van eddig, a Toy Story 3-nak pedig 411 milliója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik