Kultúra

Michael Douglas a Tőzsdecápák 2. premierjén

A torokrákkal küzdő Michael Douglas is megjelent a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik hétfői New York-i premierjén.

Az Oscar-díjas színész a filmben szereplő kollégái, Shia LaBeouf és Carrey Mulligan, valamint a rendező, Oliver Stone társaságában mutatkozott a vörös szőnyegen. Interjút nem adott. LaBeouf a 65 esztendős sztárt “farkasnak” nevezte, és mint megjegyezte, a forgatás alatt Douglas semmiféle gyengeségnek nem adta jelét. Stone a betegséggel kapcsolatban annyit mondott, hogy “kemény dolog”, de Douglas “harcol”. Douglas korábbi nyilatkozata szerint rákbetegsége rendkívül stresszes tavalyi éve miatt fejlődött ki. A sztár jelenleg nyolchetes kemo- és sugárterápián vesz részt.

Oliver Stone 1987-es filmjének folytatásában Gordon Gekko (Michael Douglas), az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob (Shia LaBeouf) menyasszonya. Ezért Gekko a családi béke kedvéért szárnyai alá veszi a kezdő idealista fiatalembert.

A filmben szerepel még Susan Sarandon, Charlie és Martin Sheen, Frank Langella és Josh Brolin is. A hazai mozikban szeptember 30-tól látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik