Kultúra

Emily Blunt és Bill Nighy bérgyilkosos vígjátékban

A Wild Target harmadik főszereplője Rupert Grint, a Harry Potter-széria Ron Weasley-je.

Jonathan Lynn rendező olyan BBC- sikersorozatok forgatókönyvírójaként vált ismertté, mint az Igenis, Miniszter úr! és ennek folytatása, az Igenis, Miniszterelnök úr!. Rendezőként olyan vígjátékokat jegyzett, mint az Apócák a pácban, a Vinny az 1ügyű, A dzsentlemanus, a Bilko főtörzs, majd a Bérgyilkos a szomszédom Bruce Willis-szel. A brit rendező a Wild Target-tel Pierre Salvadori Az érzelmes bérgyilkos című vígjátékának remake-jét készítette el. Az eredeti, 1993-ban készült francia változat főszerepeit Jean Rochfort, Marie Trintignant és Guillaume Depardieu játszotta.

A film története szerint Victor Maynard, a középkorú, tisztes reputációval és jól ápolt bajusszal rendelkező bérgyilkos csak a munkáját végezné, de belekeveredik egy gyönyörű kalandor és tolvaj, Rose ügyébe. Ahelyett, hogy lelőné, inkább tanítványává fogadja. Duójuk hamarosan még egy taggal bővül, ezt a figurát alakítja az ifjú Rupert Grint.

Bill Nighy (Igazából szerelem), Emily Blunt (Farkasember) és Grint mellett szerepet kapott még a filmben Rupert Everett (A második legjobb dolog), Eileen Atkins (Este) és Martin Freeman (Galaxis útikalauz stopposoknak, a leendő Hobbit?) is.

A Wild Target előzetese

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik