Űrséta, fehér rinocéroszok és koreai katonák a hét legizgalmasabb képein

A szeptember 6. és  13. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
TATYANA MAKEYEVA / AFP - A képen egy dróntámadást követően megrongálódott lakóépület látható a Moszkva környéki Ramenskojéban 2024. szeptember 10-én.
Polaris Program / AFP - A SpaceX és a Polaris 2024. szeptember 12-i adásából származó állókép.
Christopher Furlong / Getty Images - Egy halom fémhulladék várja, hogy exportra szállítsák a liverpooli dokkokban 2024. szeptember 10-én.
Gerald Anderson / Anadolu / Getty Images - Az utolsó két északi fehér orrszarvú, Najin és lánya, Fatu a kenyai Laikipiában található Ol Pejeta Természetvédelmi Területen 2024. szeptember 7-én.
Patryk Jaracz / Anadolu / Getty Images - Emberek elhagyják az otthonukat egy orosz rakétatámadást követően Pokrovszk térségében, Ukrajnában 2024. szeptember 6-án.
Guy Smallman / Getty Images - Egy férfit őrizetbe vesz a rendőrség a palesztin párti tüntetésen 2024. szeptember 7-én Londonban.
Omar AL-QATTAA / AFP - Gyerekek jegyzetfüzetekbe írnak egy lerombolt épület romjai mellett, amelyet általános iskolások használtak ideiglenes oktatási központként a Gázai övezet északi részén fekvő Dzsabáliában 2024. szeptember 8-án.
Adam GRAY / AFP - Kamala Harris amerikai alelnök és demokrata elnökjelölt kezet fog Donald Trump volt amerikai elnökkel és republikánus elnökjelölttel a szeptember 11-i terrortámadás 23. évfordulóján tartott megemlékezésen a Ground Zerónál, New Yorkban 2024. szeptember 11-én.
Darrian Traynor / Getty Images - Egy tüntető sétál a rendőrök előtt a Spencer Streeten 2024. szeptember 11-én Melbourne-ben, Ausztráliában.
Gary Hershorn / Getty Images - Egy ember fut az Empty Sky 9/11 emlékműnél, miközben a nap felkel Manhattanben a 9/11-es támadások 23. évfordulóján, 2024. szeptember 11-én.
Niharika KULKARNI / AFP - Egy önkéntes szétválogatja a hindu hívő párok által felajánlott gyümölcsöket és zöldségeket, miután megmártóztak a szent Lolark Kund kútban a Lolark Shasthi fesztiválon, Varanasiban, 2024. szeptember 9-én.
tephanie Keith / Getty Images - Egy drag queen, Xana Horia és társulata készülődik a színfalak mögött a 13. éves Bushwig fesztiválon 2024. szeptember 8-án New Yorkban.
Patrick T. Fallon / AFP - Az Egyesült Államok nyugati részén a hőség miatt kitört erdőtüzek több ezer hektárt perzseltek fel 2024. szeptember 9-én.
Huu Hao / AFP - Egy férfi gázol az árvízben a háza előtt Thai Nguyen tartományban 2024. szeptember 10-én, a Jagi tájfun pusztítása után.
Yasuyoshi CHIBA / POOL / AFP - Ferenc pápa a kelet-timori Diliben, a Tasitolu Esplanádon 2024. szeptember 10-én.