Képeken a Jagi szupertájfun pusztító rombolása

Fotógaléria a Délkelet-Ázsiában tomboló tájfunról.

A napokban érte el Délkelet-Ázsiát a Jagi névre keresztelt szupertájfun, ami hatalmas pusztítást végzett a régióban. Az áldozatok száma még emelkedhet, de Kínában és Vietnámban már eddig is több tucat ember meghalt, illetve több százan szenvedtek sérüléseket a szélsőséges időjárási jelenség következtében.

A lenti fotóra kattintva galéria nyílik.

Luo Yunfei / China News Service / VCG / Getty Images - Helyi lakosok bőröndökkel menekülnek a kidőlt faágak mellett, 2024. szeptember 7-én, Wenchangban, Kínában.
Sawayasu Tsuji / Getty Images - A napfény tükröződik a Nemzetközi Kereskedelmi Központon, miközben a Jagi tájfun közeledik Hongkonghoz, 2024. szeptember 5-én.
Luo Yunfei / China News Service / VCG / Getty Images - A lehullott faágak takarítása a Hainan Trópusi Vadaspark és Botanikus Kertben, 2024. szeptember 9-én, Kínában.
Guo Cheng / XINHUA / AFP - Kókuszpálmák küzdenek az erős széllel a dél-kínai Hainan tartományban, 2024. szeptember 6-án.
Zou Wei / VCG / Getty Images - Autók 2024. szeptember 7-én, Zhanjiang városában, Kínában.
Zou Wei / VCG / Getty Images - Egy lakos törmeléket takarít az utcán, miután a Jagi tájfun 2024. szeptember 7-én visszatért.
CNS / AFP - Emberek robogóval mennek a kidőlt fák mellett, miután a Jagi szupertájfun lecsapott Haikou-ra, Dél-Kínában, 2024. szeptember 7-én.
VCG / Getty Images - Fekete felhők a város felett, miközben a Jagi tájfun közeledik, 2024. szeptember 5-én, Huizhou-ban, Kínában.
Meng Zhongde / VCG / Getty Images - Egy autó halad a kidőlt fák által elzárt úton a Jagi tájfun után, 2024. szeptember 8-án, Wenchangban, Kínában.
Nhac NGUYEN / AFP - Férfiak várakoznak egy részben elárasztott utca szélén, miután a Jagi szupertájfun lecsapott Hai Phongra, 2024. szeptember 8-án.
Meng Zhongde / VCG / Getty Images - 2024. szeptember 8., Wenchang, Kína.
Guo Cheng / XINHUA / AFP - Dél-Kína, Haikou, 2024. szeptember 7-én.