Monszunvész, pápaáldás és gázai menekülés a hét legizgalmasabb képein

Az augusztus 30. és szeptember 6. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Vlada Liberova / Libkos / Getty Images - Az ukránok vasúton evakuálják a civileket a frontvonalban lévő Pokrovszk városából Dnyipróba, 2024. augusztus 31-én.
Oli SCARFF / AFP - Egy alkalmazott dolgozik egy szélturbinán az észak-angliai Penistone közelében lévő szélerőműparkban 2024. szeptember 3-án.
Yasuyoshi CHIBA / AFP - Egy férfi tartja a gyermekét, hogy Ferenc pápa megáldhassa, miközben elindul a jakartai Soekarno-Hatta nemzetközi repülőtérre 2024. szeptember 6-án.
AFP - Önkéntesek mentik az embereket egy elárasztott településről a heves monszun esőzések után Vijayawadában, Indiában 2024. szeptember 2-án.
Jurij Djacsizsin / AFP - Egy férfi vigasztal egy sérült helyi lakost, Jaroslav Bazylevychet, akinek a családja meghalt egy rakétatámadás közben Lvivben, Ukrajnában 2024. szeptember 4-én.
NHAC NGUYEN / AFP - Munkások állnak egy állványzaton naplementekor Hanoiban 2024. szeptember 4-én.
Amir Levy / Getty Images - Tüntetők gyülekeznek egy máglya körül a gázai megállapodást követelő tüntetések második napján, 2024. szeptember 2-án Tel-Avivban.
Elke Scholiers / Getty Images - Egy gyerek játszik egy függönnyel az Edhi Alapítvány nőknek fenntartott menedékhelyén 2024. augusztus 30-án Karacsiban, Pakisztánban.
Amir Levy / Getty Images - Egy rendőrtiszt letartóztat egy tüntetőt a Hamásszal való túszmegállapodást követelő tüntetésen 2024. szeptember 5-én Tel-Avivban.
Szergej GAPON / AFP - Egy vallási ikon látható a fegyverek között a 2024. évi nemzetközi védelmi ipari kiállításon a lengyelországi Kielcében szeptember 3-án.
Franck FIFE / AFP - A kínai Gu Haiyan és a lengyel Kinga Drozdz csap össze a női kard A kategóriájában a Párizsi Paralimpiai Játékokon 2024. szeptember 3-án.