Toronytűzijáték, Eb-sztárok és önostorozás a hét legizgalmasabb képein

A  július 12. és 19. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Ramsay de Give-Pool / Getty Images - Hilaria Baldwin beszél a férjéhez, Alec Baldwin színészhez a gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárás tárgyalásán a bíróságon 2024. július 12-én, az új-mexikói Santa Fében.
Eyad BABA / AFP - Egy palesztin fiatal sétál a füstölgő hulladékkupacok mellett, ahol a Gázai övezet izraeli bombázása miatt leállt a szemétszállítás és minden más önkormányzati szolgáltatás, 2024. július 15-én.
Valentine CHAPUIS / AFP - Scrabble-játékosok versenyeznek a franciaországi Scrabble-világbajnokságon Montaubanban 2024. július 14-én.
Elke Scholier / Getty Images - A síita muszlimok a síita Jama Masjid Kasmiri Gate-nél tartott felvonuláson megemlékeznek az Ashura gyásznapjáról, amikor megostorozzák magukat, 2024. július 17-én Újdelhiben, Indiában.
Eyad BABA / AFP - Egy gyermek a kezelőhelyiségbe néz, miközben egy sebesült palesztin ül az al-Awda kórházban a nuseirati menekülttáborban, miután az izraeli hadsereg bombázta az UNRWA által működtetett Abu Oreiban iskolát, amelyből menedékhely lett a Gázai övezet központjában, 2024. július 14-én.
AFP - Füst száll fel az égő járművekből, miután a tüntetők felgyújtották azokat a Katasztrófavédelmi Igazgatóság irodájának közelében, a folyamatban lévő kvótaellenes tüntetés során Dakkában, 2024. július 18-án.
Yasuyoshi CHIBA / AFP - Bujang – a 35 éves hím orangutánt egy szumátrai cirkuszból mentették ki – megmossa az arcát egy folyóval körülvett védett szigeten, ahol a szabadon nem engedhető orangutánok életfogytiglani védelmet élveznek a kelet-kalimantani Sambojában, 2024. július 12-én.
CHARLY TRIBALLEAU / AFP - Egy gyerek játszik a szökőkúttal egy játszótéren New York Brooklyn kerületében 2024. július 18-án.
Scott Olson / Getty Images - A republikánus elnökjelölt, Donald Trump volt amerikai elnök megy fel a színpadra a republikánus nemzeti konvenció harmadik napján a Fiserv Forumban 2024. július 17-én a wisconsini Milwaukee-ban.
Adrian DENNIS / AFP - A 19-es számú Lamine Yamal és a 17-es számú Nico Williams ünnepel a dobogón, miután a spanyolok megnyerték az UEFA Euro 2024 labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét Anglia ellen a berlini olimpiai stadionban 2024. július 14-én.