Nagyvilág

A bíróságon verték meg a tinédzser lány szexuális zaklatásával vádolt férfit

boonchai wedmakawand / Getty Images
boonchai wedmakawand / Getty Images

Egy Las Vegas-i tárgyalóterem előtt ütöttek arcon egy tinédzser lány szexuális zaklatásával vádolt férfit – írja a New York Post. Az 59 éves Yousuf Azami kedden jelent meg előzetes meghallgatáson, amelyet emberrablás szexuális erőszak vádjával indítottak.

A meghallgatás előtt Azami kilépett a tárgyalóteremből, és elkezdett végigsétálni a Las Vegas-i bíróság folyosóján. Glenn Cromwell Jr., aki feltételezhetően kapcsolatban áll az állítólagos áldozattal, ekkor felállt a padról, ahol addig ült, követni kezdte a vádlottat, majd szóváltásba keveredett vele.

Cromwell végül arcon ütötte Azamit, aki ettől a földre került.

Cromwell ekkor is folytatta a férfi ütlegelését és rugdosását, végül többen is közbeavatkoztak, a támadót pedig őrizetbe vették, ellene testi sértés miatt indult eljárás.

Azami ellen azt követően emeltek vádat, hogy szeptember 3-án egy tinédzser menekült a Mirage Hotelhez, majd feljelentette a férfit. A lány életkorát nem hozták nyilvánosságra a bírósági dokumentumokban, de a támadás idején 14 vagy 15 éves lehetett.

A tinédzser beszámolója szerint egy marihuána-kereskedés parkolójában találkozott Azamival. A lány beszállt a férfi autójába, és a lakásához hajtottak. Ott aztán elbóbiskolt, majd állítása szerint arra ébredt, hogy Azami mögé feküdt, és meztelenül hozzádörzsölte medencéjét.

A tinédzser elmondása alapján megkérte a férfit, hogy hagyja abba, lezuhanyozott, majd a gyanúsított ruhadarabját viselve elmenekült a lakásból. A lány végül a Mirage Hotelnél kért segítséget, azt állítva, hogy elrabolták és zaklatták.

Az afganisztáni származású, színészként dolgozó Azami tagadta, hogy szexuális kapcsolatba került volna a tinédzserrel. Azt is kijelentette, nem volt tisztában a tini korával. A férfit letartóztatták, és 5000 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik