A következő élő közvetítés része Szijjártó Péter a magyar-orosz együttműködésről: „nemzeti érdek”

Két ember meghalt, gyerekek sérültek, egy háromfős családot romok alá temetett több orosz támadás

Két ember meghalt, tíz másik megsebesült, és egy háromfős család tagjai még mindig a romok alatt lehetnek az éjszakai orosz rakétatámadások után Ukrajna keleti részén, a Donyeck régióban – közölték ukrán illetékesek csütörtökön. Korábbi értesülések szerint csak egy ember halt meg, amikor összesen hat rakéta csapódott be Pokrovszk, Novohrogyivka és Mijrnohrád településeken. Délutánra a mentők azonban  újabb holttestre bukkantak a törmelékek között az ukrán rendőrség szerint.

Novohrogyivkában egy harminchárom éves nő, egy harmincnyolc éves férfi és nyolcéves kislányuk rekedhetett a lebombázott lakóház maradványai alatt.

Ihor Klimenko ukrán belügyminiszter korábban azt közölte, hogy tíz ember, köztük négy gyermek sebesült meg a támadásokban. Ugyanezen okból kilenc lakóház, egy rendőrségi épület, autók és garázsok részben vagy egészében elpusztultak. A Reuters független forrásból a részleteket azonban nem tudta megerősíteni.

Az ukrán hadsereg csütörtökön reggel közölte, hogy éjszakai orosz csapás során kilőtt húsz drónból tizennégyet sikerült lelőnie.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik