A következő élő közvetítés része Rakétatalálat érte az ENSZ békefenntartók bázisát Libanonban, jégkrémes hűtőautókban tárolják a holttesteket Gázában

Egyperces néma csenddel kezdődött a terrortámadás utáni első kormányülés Izraelben

Yahel Gazit / Middle East Images / AFP
Yahel Gazit / Middle East Images / AFP

Egyperces néma csenddel kezdődött a terrortámadás utáni első kormányülés Izraelben, a múlt szombati terrortámadás áldozataira emlékeztek a miniszterek – írja a helyi médiára hivatkozva az MTI.

Az izraeli nemzeti vészhelyzeti kormány tagjai egy percig némán álltak az iszlamista Hamász terrorszervezet múlt szombati Gázai övezetből indított terrortámadása után megtartott első ülésük elején, miután Benjámin Netanjahu miniszterelnök erre kérte őket „a hidegvérrel meggyilkolt testvéreink és a csatában elesett hős harcosaink emlékére”.

Az értekezleten már részt vett a kormányhoz csatlakozott Beni Ganz, a centrista Nemzeti Tábor nevű párt elnöke is. – Éjjel-nappal, csapatmunkában, egységesen dolgozunk – ígérte Netanjahu a megbeszélésen.

Kapcsolódó
Vészhelyzeti kormány alakul Izraelben: Ganz és Netanjahu együtt jelentette be
Beni Ganz és Benjámin Netanjahu közös közleményben jelentette be szerdán, hogy vészhelyzeti kormány felállításáról döntöttek.
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik