Nagyvilág

Donald Trump degeneráltnak nevezte Soros György fiát

Még a hónap elején jelent meg a Post Millenial nevű oldalon egy írás Alex Sorosról, Soros György fiáról, melyben arról írnak, hogy az apja pénzügyi birodalmát megöröklő 37 éves férfi átcsoportosítja a forrásait és mindent megtesz annak érdekében, hogy Donald Trump ne nyerje meg a 2024-es elnökválasztást.

A cikk a jelek szerint elért Trumphoz is, igaz, kicsit késve. Úgy tűnik, mostanában késve értesül a hírekről az egykori elnök, arra is csak napokkal később reagált, hogy Orbán Viktor az emberiség reményének nevezte őt a Tucker Carlsonnak adott interjújában. A republikánus oldalon egyelőre taroló Trump mindenesetre hevesen reagált Soros szavaira és szándékaira.

Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen. Az apja irányítja a Kerületi ügyészséget és az Államügyészséget Amerikában. Elpusztítják a hazánkat. Mitch McConnell segít nekik ebben, mert SEMMIT sem csinál! A Republikánus Párt SZÉGYENE! LEGYETEK KEMÉNYEK, REPUBLIKÁNUSOK!

– írta közösségi oldalán, a Truth Sociel-ön Trump, aki ellen állami és szövetségi szinten is számtalan eljárás van folyamatban, itt gyűjtöttük össze, mit lehet ezekről tudni. Trump mindenesetre jól teljesít eddig a népszerűségi versenyben, már azt is kijelentette, hogy akkor sem hagyja abban a kampányolást, ha esetleg elítélik.

Kapcsolódó
Ha Trump nyer jövőre, egyszerűen csak megkegyelmez magának?
Megvalósíthatná a jogászok rémálmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik