Nagyvilág

Családi dráma Nagymihályiban, négy holttestet találtak

A tragédia előtt lövöldözést lehetett hallani, két felnőtt és két kiskorú gyermek vesztette életét.

A lövöldözés után a rendőrök egy nagymihályi (Michalovce) lakótelep lakásában négy holttestet találtak. Egy házaspár és két kiskorú gyermek volt az áldozat, írják a szlovákiai magyar hírportálok. A rendőrség megkezdte a helyszínelést, de egyelőre részeleteket nem árult el, 

Miután megjelentek olyan információk, hogy a családapa először lelőtte feleségét és két gyermekét, majd magával is végzett, később annyit közöltek, hogy valóban családi tragédia történhetett.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Frissítünk!

Anyagi oka lehetett a családi drámának

A Paraméter a szlovák sajtóhírek alapján azt írta, a családapa először feleségével, majd 10 és 13 éves gyermekével végzett, mielőtt öngyilkos lett. Komoly anyagi problémái állhattak a tragédia hátterében. A férfi korábban sikeres üzletembernek mondhatta magát, ám internetes vállalatát néhány éve eladta, a pénzt rossz befektetésre fordította, nehéz anyagi helyzetbe került, felesége válni akart. A szomszédokat megrázták a történtek, problémamentesnek tartották a családot. Kiderült, a gyerekek a héten nem voltak iskolában, ahonnan hiába igyekeztek kapcsolatba lépni a szülőkkel, a család tagjairól napok óta semmit sem lehetett tudni. Kedden a férfi állítólag felhívta testvérét, azt mondta neki, valami rosszat tett.

A nagymihályiakat korábban az sokkolta, hogy újév hajnalán halálra késeltek egy nőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik