Nagyvilág

Videón a nagymihályi gyilkosság, a nő hiába menekült

Az újév hajnalán halálra késelt nő életének vélhetően utolsó másodperceit biztonsági kamera rögzítette. Az életéért futott, segítségért kiabált.

Vasárnap reggel megöltek egy 46 éves nőt Nagymihályon (Michalovce), a szlovák rendőrség nyomozását kamerafelvételek is segítik. A Paraméter szerint egyelőre nem sikerült azonosítani a tettest. A Markíza Tv tett közzé egy felvételt, amely hajnali fél hat körül készült. Azon  az látszik, hogy a nő sikítva menekül, egy férfi, vélhetően későbbi gyilkosa, üldözte, de senki sem segített.

A kassai kerületi rendőrszóvivő szerint több késszúrással ölték meg a nőt, akire egy járókelő talált rá. Ő riasztotta a mentőket, akik hamar a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az életét. A helyiek nem tudnak magyarázatot adni a történtekre. A Nový Čas szerint az áldozat nővérként dolgozott, elképzelhető, hogy épp a szilveszteri, éjszakai szolgálat után, munkahelyéről tartott hazafelé.

A Joj TV szerint a környéket rendőrkutyákkal is átvizsgálták, nyomok után kutattak, mert a férfi a késelés után elvett néhány dolgot a nőtől, így nagy valószínűséggel rablótámadásról lehetett szó. A gyanú szerint a tettes áldozatát nem, de a környéket ismerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik