A következő élő közvetítés része Zelenszkij a civilgyilkosságok helyszínére ment, és sürgeti a csúcstalálkozót Putyinnal

Az orosz űrhivatal bojkottálja a nyugati államokat, mert támogatják Ukrajnát

Az orosz űrkutatási hivatal nem fog többé együttműködni azokkal az államokkal, amelyek fegyvereket szállítanak a kijevi vezetésnek, illetve politikai értelemben támogatták azt – jelentette be Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz vezérigazgatója.

“A Roszkoszmosz felfüggesztette a közös projekteket a nyugati országokkal erkölcsi, etikai okokból. Nem lesz – semmilyen – együttműködés olyan országokkal, amelyek fegyvereket szállítanak, kiképzőket biztosítanak és politikai támogatást nyújtanak a kijevi fasiszta juntának” – hangsúlyozta Rogozin Telegram-oldalán, aki beszélt arról is, hogy Egyesült Államok érdekelt a legénység részvételével zajló űrkutatási projektek folytatásában.

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem tehet úgy, mintha az űrben minden rendben volna, míg Joe Biden amerikai elnök sértegeti Vlagyimir Putyin orosz elnököt, Washington pedig egyebek között hadfelszerelést küld Ukrajnába.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik