A következő élő közvetítés része Gyakorlatilag elvágták Oroszországot a világtól, Blinken szerint totális háborút hozna Európába, ha repüléstilalmi övetezet vezetnének be

„Nagyszerűek vagytok!” – így mondott köszönetet a világ adományaiért a kijevi polgármester testvére

Frissítünk!

Posztunk korábbi verziójában azt írtuk, hogy Vitalij Klicsko kijevi polgármester mondott köszönetet az adományokért, valójában azonban a testvére, az ugyancsak ökölvívóként ismertté vált Volodimir Klicsko szerepel a videón. Kedves olvasóinktól elnézést kérünk.

A Twitteren köszönte meg Vitalij Klicsko kijevi polgármester testvére, Volodimir Klicsko a világnak a Kijevbe érkezett adományok tömegét. A videón az egykori nezézsúlyú ökölvivó egy hatalmas raktárban látható, ahol a világ minden tájáról érkező adományokkal megrakott raklapok hosszú sora előtt sétál el, és mond köszönetet a felajánlásokért.

Ez a sok támogatás mind tőletek érkezett, a barátainktól, a partnereinktől. Nagyon szépen köszönjük. Kaptunk, csomagokat, élelmiszert, gyógyszereket. Nagyszerűek vagytok! Köszönjük, köszönjük, köszönjük, köszönjük, nem lehet elégszer elmondani, hogy köszönjük.

– mondja a videóban a bokszoló, aki a posztjában a támogatás folytatására biztatott.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik