Nagyvilág

4 millió forintnyi összegért élőben tervezi közvetíteni az erotikus oldalon, ahogy babáját a világra hozza

Van, aki anyatejet venne tőle.

Carla Bellucci nem az az ember, akiről elmondható, mindenki kedveli. Tavalyelőtt azzal került a lapokba, hogy megjátszotta, depressziós, csak azért, hogy a társadalombiztosítás fizesse a 7000 fontos (mai értékén csaknem 3 millió forintos) orrplasztikáját. Később szebb hátsót is akart magának, amire úgy gondolta, összedobnak majd neki az emberek egy úgy kétmillió forintos összeget.

Kapcsolódó
Szebb feneket szeretne a nő, akit egy ország gyűlöl
Ráadásul ismét másokkal akarja kifizettetni.

Most pedig újabb meredek tervet eszelt ki. A Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy az alapvetően felnőtt tartalmakra specializálódott OnlyFansen már eddig is keresett a szexi képeivel 40 ezer fontot, vagyis úgy 16,5 millió forintot, de itt nem állna meg. Éppen állapotos negyedik gyermekével, ez sem akasztotta meg, hogy további képeket tegyen fel azoknak, akiknek a terhes nők a fétise.

Emberek bikiniben mennek strandolni, miközben terhesek. Mi a különbség? Én se vagyok meztelen!

– mondta el erről korábban.

Sőt, abból még 10 ezer fontot (4 millió forintot) keresne, hogy az OnlyFansen élőben közvetíti a csecsemő világra hozatalát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) által megosztott bejegyzés

Azt mondja, ha valaki kifizeti ezt az összeget, miért is ne csinálná meg, hiszen tévéműsort is lehet nézni, ami egy szülészeten játszódik. Nem lát különbséget a két eset között.

Tudja, ezzel sokakat magára haragít, de nem érdekli.

Tudom, hogy emberek ettől meg fognak őrülni, de üzletasszony vagyok, pénnzt kell csinálnom. Én vagyok a saját magam üzlete

– nyilatkozta. Ideges az élőzés miatt, de túl sok pénz lenne ezt visszautasítani.

A lapnak Bellucci arról is beszélt, hogy mióta bejelentette, terhes, sokat több pénz folyik be neki az OnlyFansről, nem ritka az sem, hogy követők anyatejet akarnak tőle vásárolni, de ezt már ő is sokkolónak tartja.

Mindezek, illetve annak ellenére, hogy a nagyobb gyerekeit arra ösztönzi, legyenek a közösségi oldalak sztárjai, azt mondja, a baba fotóit nem tölti fel sehova. Már persze, ha nem adnak érte pénzt, mert 15 ezer fontért szívesen eladná a fotókat egy lapnak. „Tudom, hogy nem sok pénz, de nem vagyok egy Katie Price, hogy félmilliót kérjek értük.”

Az OnlyFans, Bellucci ide vagy oda, egyébként sem az internet legkevésbé meghökkentő bugyra, nemrégiben egy anyát a fia regisztrálta fel az oldalra, hogy ebből tegyen szert egy kis zsebpénzre.

Kapcsolódó
Fia regisztrálta a Playboy-modellt az előfizetős erotikus site-ra
A fenékszépségverseny győztese felkerült az OnlyFans oldalra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik